Chevrolet a revizuit modelul Malibu
3 Iunie 2013, 10:27
A 8-a generaţie Chevrolet Malibu a apărut pe piaţă destul de recent, pe
la mijlocul anului 2012 , iar General Motors ia şi pregătit un facelift, revizuind aspectul exterior şi substratul tehnic! Probabil, vă întrebaţi, de ce a venit facelift-ul aşa de rapid? Conform producătorului, acest facelift vine, pentru a oferi clienţilor o propunere
mult mai bună în toate aspectele.
În primul rând, Malibu a primit o nouă bară de protecţie faţă, pe care se regăseşte noua grilă dispersată în două, cu partea inferioară amplasată mult mai jos, fără a lăsa loc pentru plăcuţa de înmatriculare, care, probabil, va trebui să fie montată direct pe grilă. Au apărut noi oglinzi retrovizoare de dimensiuni mai mici, iar blocurile optice spate, au primit un design mai plăcut şi modern.
Interiorul rămâne practic neschimbat, dar inginerii au reuşit să mărească spaţiul pentru genunchii pasagerilor spate cu 32 mm, revizuind spătarele scaunelor faţă şi a banchetei spate.
Şi ocupanţii locurilor faţă au primit
un plus de confort,
datorită cotierei mai mari, a două suporturi pentru păhare şi spaţiului de depozitare pentru două smartphone-uri.
Sub capota versiunii nord americane este instalat acelaşi propulsor pe benzină de 2.5 litri (196 CP şi 253 Nm), consumul căruia a fost redus cu 5% datorită sistemului start/stop,
în timp ce cutia de viteze automată în 6 rapoarte a fost revizuită pentru schimbări de trepte mai rapide. În state mai este disponibil un propulsor pe benzină de 2.0 litri turbo, puterea căruia a fost crescută cu 14%. Acum acesta dezvoltă 259 CP şi 400 Nm.

Chevrolet a revizuit suspensia, sistemul de frânare şi direcţia asistată electric a modelului Malibu. Au apărut şi aşa sisteme ca Side Blind Zone Alert şi Rear Cross Traffic Alert.
Deocamdată nu se cunoaşte dacă aceste actualizări vor fi aplicate modelului Chevrolet Malibu, vândut în Europa şi în ţara noastră, iar până atunci modelul actualizat va fi disponibil doar pe piaţa nord-americană.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
5
2,003
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (4)
STEFF
Chişinău
la 3 Iunie 2013 - 11:24
PLACE )))))
0
2
Eugen0
Cluj-Napoca, România
la 3 Iunie 2013 - 13:15
260 cai putere si 400Nm!!!! SUPER
0
2
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 3 Iunie 2013 - 22:53
Uhhhh.... ce-i de buna!!!
0
2
Alina
Chişinău
la 5 Iunie 2013 - 11:26
Celebru
0
1
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!