BMW X5 nu a fost niciodată atât de accesibil: ofertă de lichidare a stocului în Moldova!
15 August 2013, 10:33
Importatorul general BMW AG în
Republica Moldova, compania
Autospace SRL a lansat o nouă ofertă
pentru automobilele BMW X5, în caroserie E70. Un model şi un aducător de noi standarde în clasa sa, atât la capitole precum dinamismul şi eficienţa, precum şi versatilitatea sau siguranţa.

Oferta este valabilă pentru
5 exemplare BMW X5, şi
presupune aplicareaunui discount
special de 25% la preţul iniţial al acestora!

Odată ce este aşteptată lansarea unei noi generaţii, importatorul BMW AG în Moldova a decis iniţierea acestei oferte de preţ atractive pentru clienţii existenţi sau pentru cei ce și-ar dori să conducă un BMW X5.
Cumpărătorilor li se mai propune posibilitatea de trade-in, oferindu-li-se un X5 nou în schimbul automobilui rulat și diferența de preț.

Puteţi vedea mai jos care sunt cele 5 exemplare BMW X5 participante la promoţie, convingându-vă de diversitatea acestora în echipări şi motorizări:
BMW X5 xDrive35i

Preţ iniţial 64,239 EUR
Preţ ofertă 49,100 EUR

» Detalii & echipament opţional
BMW X5 xDrive40d

Preţ iniţial 82,317 EUR
Preţ ofertă 64,400 EUR

» Detalii & echipament opţional
BMW X5 xDriveM50d

Preţ iniţial 90,904 EUR
Preţ ofertă 70,800 EUR

» Detalii & echipament opţional
BMW X5 xDrive40d

Preţ iniţial 85,845 EUR
Preţ ofertă 67,000 EUR

» Detalii & echipament opţional
BMW X5 xDrive30d

Preţ iniţial 74,124 EUR
Preţ ofertă 58,300 EUR

» Detalii & echipament opţional
BMW X5 rămâne simbolul şi cel mai important inovator pentru succesul continuu al conceptului Sports Activity Vehicle. Sistemul inteligent BMW xDrive de tracţiune integrală garantează acceleraţia, atât pe şosea, cât şi în regim off-road.

Tehnologia de transmisie integrală
permanentă, controlată electronic,
distribuie variabil forţa de tracţiune
între puntea faţă şi cea spate în funcţie
de fiecare situaţie asigurând atât o
aderenţă optimă, cât şi un
comportament dinamic excelent. Mai
mult, ambianţa luxoasă a interiorului
şi gama variată de opţiuni privind sistemele inovatoare de asistare amplifică plăcerea condusului tipică pentru BMW.
Pentru mai multe detalii:
www.bmw.md
www.facebook.com/BMW.Moldova

PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, cu referire la BMW Moldova
3
3,142
COMENTARII (15)
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 15 August 2013 - 11:14
Vor sa aduca noua generatie si pe astea nu le mai kumpara nimeni...
0
0
Igor
Chişinău
la 15 August 2013 - 12:48
vreo 7 mii as da pe un tractor de aista diesel... shap sa-l vind cu vreo 8 si sa-ni cumpar o masina normala :)
0
1
asdfasdfas
Altai, Mongolia
la 15 August 2013 - 13:20
pina acum in stock pe site era doar un X5 alb (care deja avea reducere de 10k), acum in update-ul de pe 13 august, au aparut 5 X5-uri la care se face lichidare :)
0
0
Robert
Bucureşti, România
la 15 August 2013 - 14:22
Mda.......Si nu cumva ar vrea sa scada mai mult ? Cu siguranta daca ar enumera problemele acestora nici cu 13 mii nu le-ar mai vinde . Cel mai mult valoreaza metalul, fiindca la reciclare scoti ceva profit. Cimitirele sunt pline.
1
0
Robert
Bucureşti, România
la 15 August 2013 - 14:22
Mda.......Si nu cumva ar vrea sa scada mai mult ? Cu siguranta daca ar enumera problemele acestora nici cu 13 mii nu le-ar mai vinde . Cel mai mult valoreaza metalul, fiindca la reciclare scoti ceva profit. Cimitirele sunt pline.
1
0
jaguar
Chişinău
la 15 August 2013 - 14:38
ce lume rautacioasa...
nu iti place, nu lua.
Sunt oameni carora aceastaoferta li se poate parea interesanta.
0
0
Vlad
Chişinău
la 15 August 2013 - 15:04
In toate tarile normale asa se face la sfirsitul unei generatii se acorda reduceri pentru acel model, uneori chiar se face si la sfirsitul anului cind deja se schimba anul. Oferta foarte normala pentru aceia care vor un BMW. Matinka aici pe site citeam stirea cu noul BMW x5 si se spunea ca generatia noua se bazeaza tot pe platforma asta numai ca e imbunatatita. Inseamna ca cu atit mai mult e logic sa iei un x5 de aista cu reducere de o patrime de pret.
Da tu robert_444 semeni cu comentatorii platiti de partide de pe saituri politice sau de shtiri care sar cu clantsu tot timpul cind vreo stire sau vreun alt comentator ii obijduieshte lideru-sponsor. Of, filat ii de vina, of iaka plahotniuk iara, asa si tu cum vezi BMW parka se incepe shuvoiu' de poveshti despre cit de rea ii masina, da daca te-am intrebat la test drivul cu Gemballa ce crezi de fiabilitatea motoarelor cu tuning ca eshti mare spetz, apu te-ai bilbit cu nishte poveshti cu nissan GTR. Sa avem drumuri mai bune si sa lucram mai mult, shi poateom ajunge mai multzi sa ne permitem X5-uri si Lexusuri si alte mashinele bune.
0
4
GRED
Chişinău
la 15 August 2013 - 15:57
Un second-hand bine ales cu putina răbdare si putin rulaj tot poate fi o afacere buna - desi si eu ash prefera un automobil din salon cu garantie !!! La toti ne place mirosul unui automobil "Nou-Noutz" :)
0
2
Igor
Chişinău
la 15 August 2013 - 17:13
@Gred: sa platesti cu 15-20% mai mult, doar pentru ca sa iti miroase o saptamina in salon a "Nou-Noutz"? :/

hz...
1
1
Vlad
Chişinău
la 15 August 2013 - 17:31
Igor, platesti pentru linistea ca ti-ai luat o masina noua pe care daca ai s-o intretii normal o s-o ai in stare buna pentru macar vreo 5-6 ani inainte. Daca o folosesti pentru familie vreo 5-6 ani, da no schimbi ca pe ciorapi dupa citeva luni sau vreo 2 ani, atunci se merita. Eu m-am intors nudemult cu familia din concediu si am ramas shokat la vama moldoveneasca cite masini botzite sau cu volanul pe dreapta se devamau (sau shi botzite si cu volanul pe dreapta). Aestea toate o sa le potzi vedea peste oleaka de timp la pruncu ca svejak, shi vinzatoriu o sa povesteaska shtiuta poveste despre batrinelul de treaba care o tzinea in garaj. Da-le-n ** de mashini de estea, eu mai bine mai merg cu a mea actuala inca vreun an-doi, pina mai sting de alta noua normala (eu nu fug dupa branduri premium) si imi cumpar una noua. De-amu daca nikak nu se primeshte noua, apu mai bine imi aduc cu ochii mei una din DE de undeva, macar sa shtiu de la cine am luat-o de acolo.
Apropo, BMW la noi matinca are servis inclus in pret 5 ani sau nu stiu cite sute de mii acolo (tot pe PA am citit cindva). Apu ian' inkipuitzi-va, nu e normal sa shtii ca mashina ta o sa fie deservita cu piese originale pe gratis 5 ani inainte si tu n-ai bataie de kap? Daca serios, mie imi place oferta, numai ca eu am zis ca nu fug dupa branduri premium. Daca azi in Moldova Honda pentru CRV ar avea asa o oferta (reducere si inca si servis inclus) sau Toyota pentru Camry, RAV4, sau ceva normal pentru familie, eu cred ca mi-as schimba Honda mea actuala pe una noua.
0
0
dima
Chişinău
la 15 August 2013 - 18:38
Vlad foarte corect, masina noua e tema, insa nu Lada, Niva etc, deja mai bine una "straina" la mina a doua :)))
0
0
Igor
Chişinău
la 15 August 2013 - 18:44
@Vlad, n-am avut rabdare sa citesc tot, dar din ce ai scris la inceput, vreau sa zic ca eu nu am mers mai mult de 1 an jumate pe O masina... cum sa mergi 5-6 ani pe aceeasi masina?? chiar daca o iai noua...

europenii merg 2-3 ani pe o masina si la revedere...
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 15 August 2013 - 22:07
In general ei merg pina iese generatia noua... :)
0
1
GRED
Chişinău
la 16 August 2013 - 08:55
VB_1One corect. Cand apar generatii noi - atunci apar si flotele pe mobile.de si se duce pretul jos jos jos ...
Si apropo - toate masinile au fost candva virgine :) - adica au fost o data noi si procurate de cineva - pacat ca printre noi moldovenii sunt cam putini. Au introdus limita de 10 nici nu stiu e bine sau e rau sau poate din contra de la 7 ani trebuia de inclus limita de 5 ani - dar parerea mea ca piata din RM ajunge la saturatie. Nu se vinde nimic. Toti aduc din DE si nu prea vrea nimeni sa procure masini purtate prin MD nici macar jumate de an... e destul sa treci peste o primavara din Chisinau si hodorogeste deja in vara toata - nu te ajuta nici reparatia suspensiei ca deja in interiorul salonului scârțâie tot si parbrizu, si sticlele laterale ... Asa ca mai bine e sa avem puterea de una noua sau macar de cele second-hand cu pana 50 mii la bord si maxim in 2 ani vechime
0
1
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 16 August 2013 - 12:40
GRED: Daaa... asta e realitatea, toti aduc, nimeni nu kumpara de aici aproape. Apropo, ce keltuieli mai suporti pina a vedea masina acasa, inafara de costul masinii si devamarea in dependenta de cm3?
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!