Eveniment important pentru redacţia PiataAuto.md: ne lansăm şi în spaţiul mediatic al României! PeAsfalt.ro porneşte la drum!
20 August 2013, 08:32
În istoria redacţiei PiataAuto.md în Moldova, am fost întotdeauna inovatori şi ambiţioşi, realizând proiecte sonore şi idei inedite, de cele mai multe ori în premiere absolute pentru Moldova şi pentru întreaga regiune a Europei de Est. De asta, dar şi datorită faptului că vorbim aceeaşi limbă, suntem onoraţi să ne lansăm acum şi în spaţiul mediatic al României, cu noul produs PeAsfalt.ro, oferind o picătură consistentă de produs special şi peste Prut, cu o abordare distinctă.

Ca şi PiataAuto.md, PeAsfalt.ro aplică un concept unic, care îmbină plăcerea cititului unei reviste auto lucioase de înaltă calitate grafică şi editorială cu dinamismul, promptitudinea şi instrumentele de comunicare ale unei platforme online moderne. Ştirile şi articolele noastre sunt deosebit de
plăcute în vizualizare pe toate device-
urile mobile moderne, astfel încât PeAsfalt.ro va putea fi întotdeauna pe telefonul sau tableta cititorilor din România, cu aceeaşi savoare.

La fel cum PiataAuto.md a fost întotdeauna şi va continua să fie „site-ul lumii auto din Moldova”, PeAsfalt.ro va fi foarte conectat cu specificul local al României, tinzând să-şi câştige o poziţie certă printre site-urile auto de top de peste Prut. Pentru publicul din Republica Moldova, noua lansare a redacţiei noastre nu va aduce decât beneficii: redacţia noastră va putea să vă ofere ştiri şi subiecte mai calitative, mai speciale şi mai prompte. Iar noua lansare şi extinderea noastră internaţională, ne-ar putea deschide în viitor calea spre noi şi noi proiecte grandioase internaţionale, de care veţi
beneficia întotdeauna şi Dvs., cei care ne-aţi susţinut întotdeauna!

Vă mulţumim că ne sunteţi alături!

P.S.: Cei curioşi sunt invitaţi să exploreze noua noastră creaţie: www.peasfalt.ro
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
4
2,769
COMENTARII (5)
GRED
Chişinău
la 20 August 2013 - 08:42
Felicitari!
0
1
OPC
Chişinău
la 20 August 2013 - 09:40
Felicitari!
0
1
Eugen
Frankfurt am Main, Germania
la 20 August 2013 - 12:44
succese!
0
1
Constantin-Padure.com
Piatra Neamţ, România
la 20 August 2013 - 16:38
E clar ... Treaba deja e groasa. :)

Limba , istoria si cultura comuna si nu in ultimul rand aceeasi pasiune pentru automobile vor fi punctele forte care garanteaza cel putin un acelasi succes.

V-am mai spus si o mai spun : treceti si la material video. Ori in Romania ori Moldova sigur veti gasi pe cineva cu experienta in asa ceva. In Romania cunosc 3 persoane de referinta ...
0
1
Robert
Bucureşti, România
la 20 August 2013 - 21:06
Felicitari PA, chiar ma bucura sa aud asta. Stima si Succes pe mai departe ! Deci sa inteleg ca vom putea comunica intre noi si pe site-ul romanesc pe care voii il veti '' implementa '' :D. Asta chiar ma bucura enorm sa aud.Numai bine !
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!