Doar unul în lume: Rolls-Royce Chicane Phantom Coupe
1 Noiembrie 2013, 17:35
Rolls-Royce dezvăluie o creaţie extrem de intrigantă, realizată într-un singur exemplar. Automobilul unic a fost numit Chicane Phantom Coupe şi a fost creat în cinstea atmosferei de pasiune pentru maşini şi viteză de la Goodwood. Şi mai intrigant e faptul că maşina nu a fost creată de vreun designer britanic excentric, ci prin viziunea Brand Manager-ului Rolls-Royce Dubai, Mohammed EL-Arishy, care şi-a descoperit inspiraţia în timp ce cina la Hotelul Goodwood şi admira fotografii care negociau cele mai bune unghiuri pe circuitul de la Goodwood. A urmat o conclucrare frumoasă cu cei din echipa Bespoke a celor de la
Rolls-Royce, iar Mohammed EL-Arishy şi-a transpus toate fanteziile şi inspiraţia pe această maşină, pe care tot el o va deţine.

Rezultatul e fantastic şi îndrăzneţ. Phantom Coupe s-a descotorosit de toate inserţiile masive de lemn şi materiale nobile, adoptând în schimb inserţii din fibră de carbon. Stilul este dublat şi la exterior, capota şi conturul parbrizului fiind vopsite în negru mat.
Până şi roţile s-au dezis de argintiul nobil şi au fost vopsite în culoarea caroseriei. Vopsirea jantelor în culoarea caroseriei, de fapt, e o premieră absolută pentru un Rolls-Royce din epoca modernă!
PiataAuto.mdIlie Toma
2
2,406
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (2)
Igor
London, Marea Britanie
la 1 Noiembrie 2013 - 21:09
Cu acel carbon habitaclul isi pierde din lux. Urat!
0
2
Igor
Chişinău
la 4 Noiembrie 2013 - 08:36
blin... de ce numa unu? (( eu am vrut 2 sa-mi iau...
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!