Volvo S60, diesel, cu transmisie automată, la doar 22,800 euro în showroom-ul din Moldova!
5 Septembrie 2014, 16:42
De câteva zile distribuitorul Volvo în Moldova anunţă un preţ aproape incredibil pentru Volvo S60, în combinaţie cu motor diesel D2 de 115 CP şi cutie de viteze automată. Doar 22,800 euro. Noi ne-am gândit că e cazul să aflăm mai multe despre maşinile la acest preţ – ce oferă ele, ce dotări sunt incluse, ce combinaţii sunt posibile, etc.
În primul rând, vorbim despre cel mai eficient propulsor diesel din lista de motorizări Volvo S60, propulsor pe care redacţia noastră l-a testat pe modelul suedez acum mai mult de un an, încă înainte de facelift, în cadrul unui maraton de consum şi a obţinut un consum mediu real de doar 4.4 litri/100 km, aproape identic cu cel indicat oficial!
Maşinile la preţ special sunt echipate cu transmisie automată şi vin cu interior tapiţat cu material textil. Cei interesaţi pot alege din 3 culori disponibile la acelaşi preţ – alb, negru nemetalizat sau albastru. Maşina e dotată cu jante de 16 ţoli, senzori de parcare faţă şi spate, iar la interior e instalat un sistem multimedia opţional „High Performance”, cu opt difuzoare, porturi USB şi AUX, CD-player şi
conexiune Bluetooth, dar şi display de 5 ţoli.

Acestor dotări li se alătură o listă lungă de echipamente oferite standard pe orice Volvo S60, incusiv un sistem de climatizare bizonal, volan multifuncţional cu 3 spiţe, dar şi sisteme de siguranţă activă şi pasivă, printre care se numără şi renumitul sistem de frânare automată CitySafety.
Pentru mai multe informaţii,
sau pentru a cunoaşte exemplarele
promoţionale pe viu, nu ezitaţi să
vizitaţi showroom-ul Volvo Moldova,
situat pe bd. Cantemir 14. Managerii
Volvo Moldova vă pot asista şi la numărul de telefon +373 22 578-930.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
4
2,193
COMENTARII (1)
salaria
Chişinău
la 6 Septembrie 2014 - 01:14
Una din cele mai confortabile masini, parerea mea, in clasa sa..
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!