Premieră: Kia Picanto facelift va debuta la Salonul Auto de la Geneva
9 Februarie 2015, 10:19
Kia anunţă o premieră importantă pentru salonul auto de la Geneva. Coreenii vor aduce versiunea
împrospătată a compactei Picanto, unul din modelele actuale Kia cele mai premiate pentru designul său.
Împrospătarea primită de Picanto aduce modificări vizuale discrete şi câteva actualizări tehnice. La capitolul vizual pot fi enumerate modificarea formelor barelor de protecţie faţă şi spate, care au primit un nou profil, cu o nouă formă a prizei centrale de aer. A fost actualizat şi calandrul, dar şi configuraţia interioară a blocurilor optice. La interior modelul a primit noi inserţii de crom, care înconjoară cadranele de bord şi gurile de ventilare, dar şi zona sistemului audio de pe consola centrală.

La partea tehnică, noua Kia Picanto vine cu frâne îmbunătăţite, care presupun discuri frontale de diametru mai mare (252 mm versus 241 mm), care să-i îmbunătăţească distanţa
de frânare. Mici modificări tehnice a primit şi motorul pe benzină de 1.0 litri, cu injecţie multipoint, modificări menite să-i păstreze conformarea cu cerinţele Euro 6.

Kia Picanto este asamblată la uzina din Seosan, Coreea de Sud, şi se numără printre cele mai bine vândute modele Kia pe continentul european, numai în 2014 înregistrând vânzări de 51,102 unităţi.

Redacţia PiataAuto.md a testat ceva timp în urmă versiunea de dinaintea faceliftului a lui Kia Picanto. Testul drive poate fi văzut aici.
PiataAuto.mdIlie Toma
1
1,964
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!