FRANKFURT LIVE: Suzuki reînvie modelul Baleno
16 Septembrie 2015, 10:27
După 13 ani de absenţă Suzuki Baleno revine sub forma unui hatchback compact. Prefaţat de conceptul iK-2 prezentat la Salonul Auto de al Geneva din acest an, noul Baleno vine în „haine” de producţie la Frankfurt.
Modelul de serie este aproape identic conceptului cu excepţia câtorva elemente stilistice, în timp ce dimensiunile sunt un pic mai modeste – 3,995 mm în lungime, 1,745 mm în lăţime, 1,470 mm în înălţime şi un ampatament de 2,520 mm.
Noul Baleno poate fi dotat cu două propulsoare la alegere. Un benzinar de 1.0 litri turbo Boosterjet (112 CP şi 170 Nm) şi un sistem hibrid format dintr-un
propulsor pe benzină de 1.2 litri şi un starter/generator care produce energie la frânare şi decelerare acumulând-o într-un acumulator compact litiu-ion.
Noul Suzuki Baleno are un exterior plăcut accentuat de elemente LED pentru blocurile faţă şi spate, în timp ce la interior se poate regăsi un sistem multimedia cu display de 7 inch care permite conectivitatea smartphone-urilor moderne prin intermediul Apple CarPlay.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
0
2,253
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!