Land Rover lansează ediţiile Landmark şi Graphite pentru Discovery
26 Octombrie 2015, 11:40
Actuala generaţie Discovery este cea mai veche din gama Land Rover, aceasta fiind bazată esenţial pe a treia generaţie, care debuta în 2004. Totuşi, fiind produs cu mai multe schimbări timp de 11 ani, Discovery trebuie să
părăsească linia de producţie foarte curând, pentru a oferi locul unei generaţii absolut noi care va debuta în 2016. Pensionarea celei de-a patra generaţie Land Rover Discovery ar putea fi marcată de aceste două ediţii speciale, numite Landmark şi Graphite.
Discovery Landmark este bazat pe dotarea HSE şi se deosebeşte prin logourile „Landmark” de pe uşile faţă şi uşa portbagajului, jante cu un design dinamic de 20 de inch, şine argintii pe acoperiş şi elemente vopsite în negru lucios, precum calandrul, prizele de pe aripile faţă şi corpurile oglinzilor retrovizoare. Noul Discovery Landmark va fi disponibil în cinci culori la alegere – Zanzibar (pe imagini), Waitomo Grey, Santorini Black, Yulong White şi Indus Silver.
La interior ediţia Landmark bucură ocupanţii cu scaune căptuşite cu piele, cea din urmă regăsindu-se şi pe bord şi panourile uşilor.
La rândul său, ediţia Land Rover Discpovery Graphite vine cu un aspect mult mai domol, cu jante mai clasice de 20 de inch de culoarea gri, acelaşi gri fiind aplicat inscripţiilor de pe capotă şi portbagaj, prizelor de aer de pe aripi, mânerile uşilor şi părţii interioare ale calandrului, exteriorul celui din urmă fiind vopsit în negru lucios.
Exteriorul lui Discovery Graphite poate vopsit în 9 culori diferite, iar pentru interior sunt oferite trei combinaţii de culori.
În Germania noile ediţii speciale vor costa 64,950 euro pentru Land Rover Discovery Landmark şi 57,000 euro pentru Discovery Graphite.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,283
GALERIE FOTO (25 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!