Reduceri de preţ pentru Mitsubishi Pajero Sport şi Mitsubishi ASX în Moldova
10 Noiembrie 2015, 13:58
Cu un punctaj maxim la testele de siguranţă şi o ţinută de drum excelentă, Mitsubishi Motors vine cu reduceri generoase de minus 60,000 MDL pentru Mitsubishi Pajero Sport şi, respectiv, minus 40,000 MDL pentru Mitsubishi ASX!
Pasionaţii de offroad şi aventură îşi pot achiziţiona acum legendarul Pajero Sport cu reducere de circa 60,000 MDL. Motorul diesel de 2.5 litri, ascuns sub capota SUV-ului, livrează 178 CP la 4000 de rotaţii şi un cuplu motor de 350 Nm. Fiind un automobil cu tracţiune
4x4, Pajero Sport este pregătit să înfrunte orice obstacole apărute în cale, fie gropi, şanţuri sau alte sarcini dificile. Astfel, Mitsubishi Pajero Sport este în primul rând un automobil destinat celor care zi de zi parcurg kilometri pe traseele rurale sau chiar în lipsa lor.
O ofertă deosebit de atractivă în segmentul crossover este acordată şi pentru compactul Mitsubishi ASX, care este disponibil acum cu o reducere de
minus 40,000 MDL. Extrem de elegant, interiorul ASX-ului oferă confort pe tot parcursul condusului, pasagerii bucurându-se astfel de spaţiu,
funcţionalitate şi dotări. Cu o putere de 140 CP şi un motor de 1.8 litri benzină, modelul ASX vine dotat şi cu o cutie automată, ecran tactil, cameră video cu perspectivă spate. Preţul cu reducere la modelul Mitsubishi ASX porneşte de la 17,370 dolari SUA. Modelul ASX se dovedeşte a fi un automobil foarte bun pentru uz urban şi nu numai, astfel, fiind un automobil adaptat perfect nevoilor de familie.

În plus, achiziţionarea acestor modele presupune şi o serie de beneficii post-vânzare, cum ar fi o garanţie de 3 ani sau 100.000 km.

Mai multe detalii şi informaţii privind oferta pentru gama Mitsubishi, puteţi afla apelând la numărul de telefon: (022) 204-633 sau în showroom-ul Mitsubishi, situat pe str. Bucuriei 18a.
PiataAuto.mdAutospace, distribuitor oficial Mitsubishi în Moldova
2
2,519
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!