Toyota a livrat 1 milion de vehicule hibride în Europa. Confirmă producţia lui C-HR!
3 Decembrie 2015, 09:40
Cei de la Toyota împreună cu Lexus au produs la nivel global peste 8 milioane de vehicule hibride, dintre care 1 milion de hibrizi au ajuns pe mâinile europenilor. Hibridul cu numărul 1 milion vândut în Europa a fost înmânat cetăţeanului german Victor Dugonics, pe data de 11 noiembrie. Victor lucrează într-o companie conducând autobuze hibride, astfel, el a dorit să schimbe maşina convenţională pe una hibridă, pentru silenţiozitatea şi eficienţa pe care o oferă. Alegerea sa a fost un Auris Hybrid, iar atunci când Victor împreună cu familia sa a ajuns la salonul Toyota din Dusseldorf, acesta a avut câteva surprize. Cei de la Toyota i-au oferit soţiei sale încă un Auris Hybrid pe care îl va putea conduce timp de un an, cauciucuri de iarnă pentru maşini, dar şi bilete la un meci de hochei. Nu a lipsit nici tortul jubiliar.
Conform celor de la Toyota mai mult de jumătate de exemplare Auris vândute în Europa de vest sunt versiuni hibride, iar în anul 2015 vânzările modelelor hibride pe teritoriul Europei vor depăşi 200,000 de exemplare.

Mai mult decât atât, odată cu aceasta cei de la Toyota au confirmat producţia modelului Toyota C-HR care a debutat în calitate de concept la Salonul
Auto de la Frankfurt.
SUV-ul compact de producţie Toyota C-HR va fi echipat cu propulsie hibridă. Către anul 2020 cei de la Toyota doresc să lanseze versiuni hibride în toate segmentele.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,822
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!