GENEVA 2016 LIVE: Mercedes-Benz a dezvăluit noul C-Class Cabriolet! (Video)
1 Martie 2016, 16:37
Iată cum se
procedează corect – se anunță o decapotabilă în primăvară, pentru ca în vară să fie deja disponibilă! Cine mai cumpără decapotabile iarna? Astfel au făcut și cei de la Mercedes-Benz dezvăluind la Geneva în premieră mondială noul C-Class Cabriolet care va fi disponibil deja din vara acestui an!
Exteriorul primului C-Class decapotabil din istorie este identic coupe-ului, cu excepția acoperișului retractabil disponibil în 4 culori, care poate fi pliat în 20 de secunde chiar și la viteze de până la 50 km/h.
Conform producătorului german, datorită sistemelor AIRCAP (deflectorul aerodinamic) și AIRSCARF (încălzire la gât), noul C-Class Cabriolet poate fi utilizat 365 de zile pe an, interiorul
având o climă prielnică chiar și pe timp de iarnă cu acoperișul pliat! Portbagajul oferă un spațiu decent de 360 litri (285 litri cu acoperișul pliat), suficient pentru călătorii în doi, sau chiar în patru.
Apropo, cei de pe bancheta
din spate se vor simți mai confortabil decât în C-Class Coupe datorită unui spațiu cu 12 mm mai mare pentru cap cu acoperișul pus.
Noul Mercedes-Benz C-Class Cabriolet va fi disponibil cu o gamă largă de propulsoare diesel și pe benzină cu puteri cuprinse între 156 și 367 CP.
Versiunea de top este Mercedes-AMG C 43 4MATIC Cabriolet este dotată cu propulsor de 3.0 litri V6 Biturbo care
dezvoltă 367 CP și 520 Nm, fiind capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde și să atingă viteza
maximă de 250 km/h.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
1
1,848
GALERIE FOTO (36 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!