Lincoln prefațează viitorul Navigator cu un concept grandios!
23 Martie 2016, 13:16
Ce e asta? O pasăre? Un avion? Un OZN?! Nu, este noul Lincoln Navigator Concept care va debuta la Salonul Auto de la New York!
De fapt, cei de la Lincoln îl compară cu un iaht luxos și elegant în pofida dimensiunilor impunătoare. Conceptul chiar arată foarte impunător atât prin dimensiuni, cât și datorită ușilor gigantice care se deschid în sus. Probabil, cu aceste uși Lincoln vrea să-i dea peste nas lui Elon Musk, cu al său Tesla Model X care dispune de un concept asemănător al ușilor spate.
Totuși, producătorul american
a optat pentru astfel de uși
pentru a demonstra interiorul
care va schimba simetria
tradițională pe asimetrie
modernă.
Odată deschise, ușile lasă și trei trepte în partea de jos pentru ca ocupanții celor trei rânduri de scaune să poată urca la bord mai ușor.
Totuși, producătorul american a
optat pentru astfel de uși pentru a demonstra interiorul care va schimba simetria tradițională pe asimetrie modernă. Odată deschise, ușile lasă și trei trepte în partea de jos pentru ca ocupanții celor trei rânduri de scaune să poată urca la bord mai ușor. La interior domină luxul suprem și tehnologiile moderne, iar scaunele
care au un design inspirat din
modelele clasice pot fi
reglate în 30 de direcții
pentru un confort
desăvârșit.
Chiar dacă este un ditamai SUV cu trei rânduri de scaune, acesta dispune și de un portbagaj generos unde și-a găsit locul și o garderobă luxoasă!
Exteriorul SUV-ului este realizat în noul stil al brandului care a debutat pe MKZ facelift și pe noul Continental. De la cel din urmă a fost preluat substratul tehnic și anume V6-le turboaspirat de 3.5 litri care dezvoltă 400 CP.
Noul Lincoln Navigator Concept ne-a demonstrat cum va arăta viitorul SUV de producție, dar să nu vă așteptați ca acesta să vină cu asemenea portiere!
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
2,287
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!