Redacţia PiataAuto.md merge astăzi în România la testul noii generaţii Renault Megane
16 Martie 2016, 08:44
Megane este inima mărcii Renault de mulţi ani încoace, iar fiecare nouă generaţie înseamnă un model pentru care francezii pun miza maximă pentru o nouă eră. Popularitatea modelului la nivel european îi dictează un rol primordial în gama Renault, iar în Moldova şi în zona vânzărilor de maşini la mâna a doua numele Megane are deja o popularitate de top. Prin urmare, lansarea noii generaţii Megane stârneşte cu atât mai mult interes, or, noul Megane promite chiar mai mult decât predecesorii săi, sugerând că poate fi nu doar practic, ci şi surprinzător la o mulţime de alte
capitole, devansânsu-şi eventual concurenţa. E un segment cu concurenţă acerbă, dar Renault ne spune că ştie meserie şi noul Megane îi va lăsa cu gura căscată pe toţi cei care-l vor încerca.

Dacă este aşa sau nu, însă, va trebui să aflăm la primul test drive internaţional regional al lui Megane, care are loc în aceste zile în România. Redactorul PiataAuto.md, Valeriu Bahnaru, merge în România pentru testul drive al noii generaţii Renault Megane şi ne va împărtăşi cât de curând impresiile de la condusul noului model francez. Se
anunţă picanterii foarte savuroase, precum Megane GT, cu 205 CP la activ, sau Megane echipat cu noul motor diesel de 1.6 litri dCi 130.

Redactorul PiataAuto.md va avea oportunitatea să discute şi cu creatorii noului Renault Megane, aşa că, dacă aveţi întrebări pe care aţi dori să le adresaţi producătorului, le puteţi scrie în comentariile acestei ştiri, iar noi le vom pune în discuţiile noastre cu cei de la Renault!
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
1
2,490
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!