Noul Mitsubishi XM Concept - o combinație dintre SUV și monovolum!
4 August 2016, 10:24
La Salonul Auto indonezian de la Gaikindo a fost dezvăluit Mitsubishi XM Concept. Noul Mitsubishi XM Concept combină capacitățile de trecere ale unui SUV cu versatilitatea unui monovolum, de aici venind și denumirea XM (X - crossover și M - monovolum). Se pare că aceeași tendință vor avea toate monovolumele, care treptat se vor transforma în SUV-uri.
Conform celor de la Mitsubishi, noul XM Concept combină perfect și designul SUV-ului cu cel al monovolumului, având o gardă la sol generoasă, dar și o siluetă apropiată
de monovolum cu o capotă nu foarte lungă. Acest lucru a fost făcut pentru a obține cât mai mult spațiu la interior. Astfel, aici se pot regăsi trei rânduri de scaune, care oferă spațiu generos pentru cei șapte ocupanți.
La exterior acesta adoptă „faţa” caracteristică „Dynamic Shield”, blocurile optice de bază fiind amplasate în bara de protecţie pe verticală, în timp ce aripile sunt evazate, iar blocuri optice spate urcă până spre acoperiş.

Producătorul nipon a confirmat că versiunea de producție al conceptului XM, care va fi un SUV compact cu caracter de monovolum cu 7 locuri, va fi pusă în producție în octombrie 2017 la o nouă uzină din Indonezia, în timp ce vânzările vor demara spre sfârșitul aceluiași an.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,989
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!