BMW dezvăluie noul i8 Protonic Dark Silver Edition
13 Septembrie 2016, 09:12
La apariția ediției BMW i8 Protonic Red Edition, am intuit că vor urma și alte ediții ”Protonic Edition” și am avut dreptate!
Bavarezii continuă seria modelelor i8 Protonic Edition cu o nouă ediție – i8 Protonic Dark Silver Edition, care va debuta la Salonul
Auto de la Paris.
Noul BMW i8 Protonic Dark Silver Edition se deosebește prin culoare exclusivistă ”Protonic Dark Silver” (gri închis), elementele caroseriei vopsite în culoarea neagră lucioasă și jantele de 20 de inch cu un design al spițelor în formă de „W”.
Interiorul este executat în nuanțele exteriorului, iar pe praguri se regăsesc plăcuțele cu inscripția ”Protonic Edition – Dark Silver”.
Noul BMW i8 Protonic Dark Silver Edition este propulsat de același sistem hibrid, care dezvoltă un total de 362 CP și 570 Nm, ceea ce este suficient pentru ca sport-car-ul hibrid să prindă prima sută de kilometri în 4.4 secunde și să atingă o viteză maximă de 250 km/h.
Noul BMW i8 Protonic Dark Silver Edition va fi o ediție limitată disponibilă doar până la sfârșitul acestui an. Producția va demara în decembrie 2016.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
1,857
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!