Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Noul Volvo V90 Cross Country a ajuns în Moldova
17 Februarie 2017, 09:16
Aşteptarea a luat sfârşit. Noul Volvo V90 Cross Country a ajuns în Moldova! Noi, cei de la PiataAuto.md, am considerat dintotdeauna break-urile cu capacităţi sporite de trecere ca fiind printre cele mai interesante tipuri de automobile din lume, care oferă posesorilor şi ocupanţilor nişte experienţe unice, luând tot ce e mai bun din toate segmentele populare de
automobile, precum confortul unei limuzine şi capacităţile de trecere a unui SUV. Aspectul acestora, de asemenea, inspiră încredere, fiind unic de felul său. Iar noul Volvo V90 Cross Country nu este o excepţie. Un model incredibil de practic, cu o calitate tipic suedeză şi o siguranţă de vârf.
În Moldova noul Volvo V90 Cross Country e disponibil doar cu tracţiune
integrală AWD, iar cea mai accesibilă versiune e singura combinaţie ce vine cu transmisie manuală de 6 rapoarte – dieselul D4 de 190 CP cu cutie manuală, tracţiune AWD şi o dotare generoasă Momentum, care porneşte de la 43,500 euro. Aceeaşi motorizare diesel cu transmisia automată de 8 rapoarte porneşte de la 45,400 euro. Un preţ aproape identic îl are
motorizarea incipientă pe benzină – T5, de 254 CP – care vine doar cu cutie automată şi porneşte de la 45,200 euro în aceeaşi dotare Momentum. Un V90 Cross Country D5 porneşte de la 46,700 euro, fiind deja echipat cu cutia de viteze automată şi beneficiind de acelaşi grad de echipare Momentum. Prin urmare, diferenţa de 45 CP dintre motorizările D5 şi D4 o puteţi obţine la un preţ de doar 1,300 euro. Iar un D5 în dotarea de top Inscription, porneşte de la 50,200 euro. Pe de altă parte, motorizarea T6 porneşte de la 48,800 euro în echipare Momentum şi de la 52,300 euro în echipare de top Inscription.

Pentru mai multe informaţii despre noul Volvo V90 Cross Country, vizitaţi showroom-ul Volvo Moldova situat pe bd. D. Cantemir 14, Chişinău, sau apelaţi pe numărul de telefon: 022 578 930. Cum se conduce noul V90 Cross Country puteţi afla din testul drive, pe care l-am realizat în Suedia, sau să îl simţiţi pe propria piele, programându-vă un test drive cu noul model la distribuitorul oficial.

Informaţii utile
Test Drive Volvo V90 Cross Country
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
0
1,796
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!