Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Mini Remastered – un Mini clasic cu tehnologii moderne! (Video)
7 Aprilie 2017, 18:22
Originalul Mini este unul dintre cele mai iconice automobile din lume. Britanicii de la David Brown Automotive au decis să resusciteze legendarul model, adaptându-l necesităților lumii de astăzi. Astfel a fost creat noul Mini Remastered - un fel de Porsche 911 Reimagined by Singer! Până și cuvântul Remastered este asociat
cu Reimagined!
În construcția noului Mini Remastered intră caroseria absolut nouă a unui Mini clasic, care este modificată, ranforsată și adaptată diverselor elemente, precum aripile evazate, blocurile optice spate modificate și alte retușuri specifice, precum înlăturarea elementelor de scurgere a apei, care vin de pe montanții față pe aripi și de pe montanții spate pe posterior.
Izolarea fonică este îmbunătățită față de un Mini original din anii ’60 ai secolului trecut, suspensia ranforsată pentru sporirea confortului, iar interiorul combină elemente clasice cu cele moderne.
La interior se regăsește un volan din lemn și metal clasic, ceasuri de bord clasice, rotule din aluminiu, piele de calitate disponibilă în diverse
culori, sistem multimedia cu
display tactil de 7 inch cu
navigație, Apple Car Play și Android Auto, prize ale sistemului de ventilare preluate de la Mercedes-Benz și buton de pornire a motorului preluat de la Jaguar Land Rover.
Motorul în sine este o unitate de 1,275 cm cubi în 4 cilindri, ce dezvoltă 79 CP la 5,700 rpm și 123 Nm la 3,900 rpm, fiind cuplată la o transmisie manuală în 4 trepte. Având o greutate de 740 kg,
noul-vechiul Mini Remastered accelerează de la 0 la 100 km/h în 11.7 secunde, atinge o viteză maximă de 145 km/h și indică un consum mixt de 6.6 l/100 km. Opțional este oferit propulsorul de 1.3 litri cu 100 CP la activ.
Cât credeți că costă o astfel de bijuterie, care necesită 1,000 de om-ore pentru a fi creată? Scump! Foarte scump! Prețurile încep de la aproximativ 58,000 de euro și ajung la peste 80,000 de euro pentru modele dotate cu toate opționalele! Noul Mini Remastered va fi creat în cantități extrem de limitate.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
1,056
GALERIE FOTO (41 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!