Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

AC Schnitzer ACL2 este cel mai rapid BMW de stradă de pe Nurburgring! (Video)

Se pare că recordurile de pe legendarul Nurburgring Nordschleife au devenit importante nu doar pentru producătorii auto, dar şi pentru atelierele de tuning. Un record pe Nurburgring ar putea însemna extrem de mult pentru un tuner, care după o asemenea realizare poate fi luat în serios. Cei de la AC Schnitzer au decis să-şi etaleze potenţialul ingineresc în „Iadul Verde” cu modelul de performanţă ACL2.
Numit „M2 killer”, ACL2 este bazat pe BMW Seria 2 (M235i) modificată substanţial, care primeşte un kit aerodinamic agresiv, aripi evazate şi jante de 20 de inch. Cel mai important însă, este dieta de 140 kg prin care a trecut bavarezul, dar şi noua „inimă” de sub capotă, preluată de la BMW M4! Propulsorul S55 de 3.0 litri twin-turbo în 6 cilindri în linie a fost modificat şi oferă 570 CP! Datorită acestuia, AC Schnitzer ACL2 poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde şi atinge o viteză maximă de 330 km/h! Nu mai puţin important este şasiul, setat pentru circuitul german.

AC Schnitzer ACL2 condus de legenda curselor de turisme şi camioane, Markus Oestreich, a reuşit să înregistreze un timp de 7 minute şi 25.8 secunde, devansând orice rezultat înregistrat de maşinile bavareze de până acum, astfel devenind cel mai rapid BMW de stradă de pe Nurburgring! Cel mai apropiat este timpul modelului BMW M4 GTS de 7 minute şi 27.88 de secunde.
0
585
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!