Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Noul Audi R8 Spyder V10 plus – cea mai rapidă și potentă decapotabilă din Ingolstadt (Video)

Chiar dacă versiunea Audi R8 Coupe a avut parte de motorizarea V10 plus de la bun început, atunci decapotabila R8 Spyder a primit-o doar acum. Noul Audi R8 Spyder V10 plus dispune de un V10 de 5.2 litri aspirat natural ce dezvoltă 610 CP și 560 Nm, astfel, fiind cu 70 CP și 20 Nm mai potent decât decapotabila disponibilă până acum.
Noul Audi R8 Spyder V10 plus poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.3 secunde (-0.3 sec.) și atinge viteza maximă de 328 km/h (+10 km/h), astfel, devenind cea mai rapidă decapotabilă venită de la producătorul din Ingolstadt! La viteze de peste 55 km/h, atunci când conducătorul nu apasă acceleratorul, propulsorul este deconectat de la transmisia S tronic pentru o eficiență sporită, aducând consumul mediu la 12.5 l/100 km.

Noul R8 Spyder V10 plus cântărește la gol doar 1,587 kg, fiind cu 25 kg mai ușor față de R8 Spyder V10, datorită scaunelor de tip scoică, sistemului de frânare cu discuri carbon ceramice și jantelor forjate. Printre elementele distinctive se numără și elementele aerodinamice realizate din fibră de carbon, inclusiv spoilerul unic spate, caracteristic doar modelului V10 plus.
Decapotabila poate fi condimentată și cu pachetul unic Micrommata Green Design Package, care include culoare verde distinctivă pentru caroserie și tapițeria din piele Nappa cusută cu ață contrastantă de aceeași culoare verde.

Primele exemplare Audi R8 Spyder V10 plus vor ajunge la clienți către sfârșitul verii, iar pasionații decapotabilelor rapide vor trebui să achite pentru această bijuterie cel puțin 207,500 de euro.
0
562
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!