Noul Peugeot Pick Up îşi are rădăcinile din prima generaţie Nissan Navara!

Cei de la Peugeot au decis să revină în segmentul pick-up-urilor dezvăluind noul Peugeot Pick Up destinat Africii. Nu este primul pick-up pentru această piaţă din partea francezilor, istoria acestora începea în 1956 cu Peugeot 403 Camionnette-Bâchee, continua cu Peugeot 404 Camionnette-Bâchee din 1967 şi sfârşea cu Peugeot 504 Pick-up, care a fost produs în Nigeria până în anul 2005.
Noul Peugeot Pick up, nu este unul absolut nou, avându-şi rădăcinile din prima generaţie Nissan Navara apărută încă în anul 1997! Noul Peugeot Pick Up însă, este bazat pe versiunea „modernizată” Dongfeng Rich Pickup produsă de la sfârşitul anului 2014 de către Zhengzhou Nissan pentru piaţa Chinei. Unica schimbare faţă de modelul chinez este calandrul şi sigla. Totuşi, construcţia iniţială a acestuia are 20 de ani…

Astfel, “noul-vechiul” Peugeot Pick Up are în lungime 5.08 metri şi o benă cu dimensiunea de 1.40 metri pe 1.39 metri, care poate lua o încărcătură de până la 815 kg. Sub capotă se regăseşte un diesel cu sistem common rail de 2.5 litri ce dezvoltă 115 CP şi 280 Nm, care este cuplat la transmisia manuală în 5 trepte şi disponibil cu tracţiunea spate (garda la sol – 210 mm) sau integrală 4x4 (garda la sol – 215 mm). Versiunea cu tracţiune integrală se deosebeşte prin barele cromate deasupra benei şi pragurile cromate.
Printre sisteme de confort şi siguranţa se numără aerul condiţionat, geamurile şi oglinzile acţionate electric, sistemul audio cu CD şi USB, sistem ABS, senzori de parcare şi două airbag-uri frontale.

Vânzările noului Peugeot Pick Up pe continentul african vor demara în septembrie.
0
2,476
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!