Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Novitec a stors aproape 1,000 CP din Lamborghini Aventador SV Roadster!

Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce Roadster este un model extrem de exclusivist, producţia căruia fiind limitată la doar 500 de exemplare. Germanii de la atelierul Novitec şi anume specialiştii diviziei Torado, care se ocupă de modificarea „taurilor” din Sant’Agata Bolognese, au decis să-l facă şi mai deosebit.
Aceştia l-au dotat cu un kit aerodinamic realizat în totalitate din fibră de carbon, pe care l-am putut vedea şi pe versiunea coupe, Aventador SV modificată de Novitec Torado, inclusiv cu jantele forjate NV1 create în colaborare cu Vossen, de 20 de inch pe axul faţă şi 21 de inch pe axul spate.

Acum un an versiunea coupe a fost oferită doar cu o suspensie KW de tip coilover, un sistem de evacuare cu 21 kg mai uşor decât cel din uzină şi o resoftare a unităţii de control al propulsorului de 6.5 litri V12, care sporea puterea la 786 CP (+36 CP) şi cuplul maxim la 737 Nm (+47 Nm). Pe lângă toate acestea, decapotabila Aventador SV Roadster primeşte acum şi un supercharger kit, care a sporit puterea cu 220 CP de la 750 CP la 970 CP! Astfel, decapotabila diabolică de aproape 1,000 de cai putere intră în segmentul hyper-car-urilor precum McLaren P1 (916 CP), Ferrari LaFerrari (963 CP) sau Porsche 918 Spyder (887 CP)!
Care sunt performanţele dinamice nu se anunţă, dar şi în versiune standard acestea impresionează, Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce Roadster fiind capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 2.9 secunde şi să atingă o viteză maximă de 350 km/h.
0
626
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!