Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Novitec modifică Tesla Model X (Video)

Se pare că tuningul electromobilelor Tesla devine din ce în ce mai popular. Nu a rămas în urmă nici atelierul german Novitec, care a realizat un prim program de tuning pentru un model Tesla şi nu este vorba despre Model S, ci despre SUV-ul electric Model X.
Pentru Tesla Model X cei de la Novitec oferă un kit aerodinamic realizat din fibră de carbon, care include spoilerul frontal, pragurile laterale, spoilerul spate şi un difuzor agresiv.

Pentru un aspect şi mai sinistru, elementele cromate, inclusiv logourile, sunt vopsite în culoarea neagră lucioasă, iar aripile sunt vopsite în culoarea caroseriei. Cele din urmă adăpostesc jantele forjate de 22 de inch Novitec Vossen NV-2 realizate în exclusivitate pentru Tesla, care sunt „încălţate” în cauciucuri cu dimensiunea 265/35 R22 pe axul faţă şi 285/35 R22 pe axul spate.
Opţional este oferit un sistem de frânare cu discuri carbon-ceramice, care nu doar optimizează decelerarea, dar şi reduc greutatea. La dorinţă poate fi retapiţat în piele şi Alcantara interiorul SUV-ului electric cu 7 locuri. Pentru că este dificil de a stoarce mai multă putere dintr-un vehicul electric, mai cu seamă aşa sofisticat precum este Tesla Model X, la moment cei de la Novitec nu oferă pachete de sporire a performanţelor.

Informaţii utile:
Test Drive Tesla Model X
0
661
GALERIE FOTO (19 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!