Tesla a exclus pielea din interiorul modelelor sale

Adio pielea de la interiorul electromobilelor Tesla! De acum înainte scaunele de la interiorul vehiculelor electrice vor fi căptuşite doar în piele artificială. Acest material sintetic a fost opţional până acum fiind parte a pachetului premium, mai întâi pe Model X, ca mai apoi să fie disponibil şi pe Model S, iar de acum înainte pielea artificială va fi unica opţiune.
Totuşi, pielea naturală nu va dispărea definitiv, aceasta se va regăsi în continuare pe volan, însă doritorii vor putea alege opţiunea volanului căptuşit în materialul sintetic.

De ce Tesla a exclus pielea naturală din interiorul modelelor sale? Pentru a deveni şi mai „verde”. Industria pielii este responsabilă pentru mai multe emisii cu efect de seră decât toate sectoarele de transport luate la un loc! Mai mult decât atât, este eliminată cruzimea faţă de animale. Astfel consumatorul ecologic modern va fi mulţumit din toate punctele de vedere.

Cei de la Tesla nu sunt singurii care au decis să se dezică de pielea naturală, producătorul britanic de lux Bentley, de asemenea caută alternative pielii tradiţionale, iar materialele utilizate de către britanici vor fi create din ciuperci şi meduze.
0
1,809
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!