Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017: Către 2022 toată gama Mercedes-Benz va fi electrificată. Primul electromobil va fi numit EQC!

14 Septembrie 2017, 14:30
Redacția PiataAuto.md
Era electrificării este tot mai aproape pentru producătorul german, Mercedes-Benz. Cel din urmă își dorește să reducă costurile de elaborare a vehiculelor convenționale cu 4.8 miliarde de dolari, pentru a se focusa pe cele electrificate. Deja către anul 2022 toate modelele Mercedes-Benz vor fi electrificate, iar către 2025 și vehiculele comerciale vor avea versiuni hibride sau electrice – un total de cel puțin 50 de modele electrificate.
Va sparge gheața însă, SUV-ul electric Mercedes-Benz EQC. Acesta este prefațat de conceptul EQ Concept, care a fost expus la Frankfurt, fiind dezvăluit inițial la Salonul Auto de la Paris din 2016. Dimensiunile viitorului EQC vor fi apropiate de cele ale lui GLC, iar autonomia pe care o va oferi va constitui 500 km. Cel mai probabil, va fi păstrat și acest calandru digital.
Cei de la Mercedes-Benz deja au confirmat că viitorul EQC va fi produs în Bremen și că va apărea pe piață în 2019. După EQC, va urma un model mai compact, prefațat de conceptul EQA, dezvăluit în premieră la Frankfurt.
0
434
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!