Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017 LIVE: Noua generație Dacia Duster – evoluția brandului românesc! (Video)

12 Septembrie 2017, 17:44
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
Nu întâmplător cei de la Dacia nu ne-au arătat interiorul noii generații Duster, atunci când a prezentat primele imagini. Duster a “îmbrăcat” o caroserie modificată, cu montanții frontali mutați mai în față cu 100 mm și a primit noi blocuri optice cu LED-uri de zi, platforma tehnică însă, a rămas aceeași.
Odată cu premiera de la Frankfurt putem vedea și interiorul, care ne-a demonstrat cât de mult a evoluat brandul românesc. Dacă anterior display-ul sistemului multimedia părea să fie cel mai sofisticat element de la interiorul lui Duster, acum, acesta este umbrit de bordul revizuit cu consola centrală îndreptată către conducător, sistemul de climatizare cu rotule comode și stilate, care dispun de indicații digitale și noua planșă cu computer de bord modern.
Noul Duster poate fi echipat cu 4 camere, care vor arăta totul ce se petrece în jurul mașinii! Scaunele de la interior au devenit mai comode, fiind introdus și sistemul accesului la interior și pornirea motorului fără cheie, dar și sistemul de monitorizare a unghiului mort Blind Spot Warning.
Noul Duster poate fi echipat cu jante de până la 17 inch, iar garda la sol a crescut acum la 210 mm. Noua generație Dacia Duster va fi oferită în motorizările pe benzină SCe 115 (2WD sau 4WD) și TCe 125 (2WD sau 4WD), o versiunea LPG pentru motorizarea SCe 115 și două dieseluri - dCi 90 (2WD) și dCi 110 (2WD sau 4WD). Toate motorizările sunt combinate cu transmisia manuală, iar versiunea dCi 110 cu tracțiune față 2WD, este disponibilă și cu transmisia automată EDC.
0
787
GALERIE FOTO (39 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!