Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

FRANKFURT 2017 LIVE: Noul BMW Concept X7 iPerformance arată ce va oferi viitorul BMW X7!

12 Septembrie 2017, 14:32
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Frankfurt
Familia modelelor BMW X va fi suplinită în 2018 cu vârful de gamă – noul BMW X7. Cel mai mare SUV bavarez este prefațat de noul BMW Concept X7 iPerformance, care a șocat publicul de la Frankfurt prin prezența sa monumentală și calandrul imens.
Surprinzător, dar pe viu conceptul pare mai compact decât am fi crezut din imagini. Deşi ţinteşte spre segmentul celor mai mari SUV-uri premium, precum Mercedes-Benz GLS şi Range Rover, noul BMW X7 pare mai mic în primul rând pe înălţime. Am putea intui că secretul înălţimii reduse se ascunde în dorinţa inginerilor de a-i asigura un dinamism superior celor doi concurenţi menţionaţi mai sus, dar e cert că în acel segment de vârf dimensiunea şi senzaţia de lux opulent sunt elementele ce contează cel mai mult. Până la urmă viitorul X7 nu va fi altceva decât un X5 de viitoare generație alungit și dotat cu trei rânduri de scaune, iar de aici și silueta un pic mai suplă, X7 derivând dintr-un model situat cu o treaptă mai jos.
Interiorul laconic și tehnologizat, este caracterizat de luxul rafinat, care nu-ți sare în ochi la fel de mult precum acel calandru supradimensionat, menit să facă o afirmație. Fiind un model iPerformance, conceptul dispune de un substrat tehnic plug-in hibrid eDrive, care oferă un consum redus și o autonomie pur electrică, suficientă pentru o zi în jungla urbană.
0
1,386
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (1)
Vasile Ignat
Chişinău
la 12 Septembrie 2017 - 19:57
daca toate viitoarele modele BMW vor arata la fel, atunci gigantul bavarez risca sa se prabuseasca, parca-i din topor
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!