Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Camionul electric Tesla va debuta pe 16 noiembrie

Cei de la Tesla îşi doresc să ocupe cât mai multe segmente posibile cu vehiculele sale electrice. Pe lângă Model S, Model X şi noul Model 3, producătorul American îşi doreşte să lanseze un Roadster, un alt SUV mai compact decât Model X, care se va numi Model Y, un pick-up, dar şi un camion electric.
Iniţial lansarea camionului era preconizată pe luna septembrie, apoi data lansării a fost mutată la 26 octombrie şi iată că lansarea a fost amânată încă o data (sperăm că şi ultima), la 16 noiembrie. De ce amână atâta timp mult-aşteptatul camion electric? De vină este Model 3, producţia căruia, de asemenea, a fost amânată de câteva ori. Mai mult decât atât, ritmul producţiei bateriilor la uzina din Puerto Rico nu a ieşit la capacitatea maximă, iar exemplarele curente ale lui Model 3 mai sunt asamblate manual (!), înafara liniei de producţie, care, se pare că are probleme.
Între timp pe internet a apărut şi prima imagine în care putem vedea prototipul camionului electric Tesla, care va avea o autonomie de aproximativ 200-300 de mile (321-482 km) atunci când va merge în producţie.
0
491
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!