Chişinău: şofer reţinut după ce a ameninţat cu arma un alt participant la trafic
19 Octombrie 2017, 17:09
Aveţi grijă atunci când faceţi observaţie unui alt conducător ce încalcă Regulamentul Circulaţiei Rutiere (RCR), pentru că aţi putea fi ameninţat cu arma în plină zi! Acest lucru i s-a întâmplat unui conducător auto de 22 de ani, care nu i-a permis să încalce RCR unui alt conducător de 35 de ani, aflat la volanul unei Dacia. Cel din urmă a scos o armă și la amenințat!

Incidentul a avut loc în jurul orei 08:40
pe strada Uzinelor din municipiul Chișinău în intersecția Calea Basarabiei – Ismail. Conducătorul care a fost ameninţat imediat a apelat la poliție, iar echipajul de patrulare care se afla la fluidizarea traficului rutier în intersecția respectivă a intervenit și a reținut șoferul. În urma controlului autoturismului, inspectorii de patrulare au depistat pistolul, deținut legal, cu care a fost amenințat celălalt conducător.
Potrivit celor de la INP (Inspectoratul Naţional de Patrulare) arma implicată în conflict a fost ridicată și este păstrată în IP Ciocana până la primirea unei decizii definitive, iar suspectul a fost reţinut şi escortat la Inspectoratul de Poliţie, care urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs incidentul.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
0
2,436
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!