Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Jeremy Clarkson: apariție haioasă în publicitatea Emirates Airlines! (Video)

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, inspirată din luxul desăvârșit al lui Mercedes-Benz S-Class, introduce noi standarde în perceperea clasei business în industria aviatică!
Cooperarea își ia începutul din 2014, când echipele ambelor companii se întâlneau în Anglia în vederea discutării tendințelor și inovațiilor în materie de design, pentru un schimb de experiență. Designerii de interioare Emirates Airlines au rămas într-atât de impresionați de noul S-Class, încât au decis să implementeze careva idei din interiorul noului S-Class în cabinele de lux ale avioanelor sale Boeing 777.
Ca rezultat, inginerii Emirates Airlines au creat unele dintre cele mai confortabile și luxoase cabine de clasă business din lume. Astfel, pasagerii Emirates Airlines au posibilitatea de a beneficia de o cabină ce oferă o intimitate absolută. La bord pasagerii dispun de mai multe ecrane tactile ale sistemelor multimedia și materiale de cea mai înaltă calitate. În cadrul parteneriatului, clienții ce vor opta pentru noua clasă lux, oferită de Emirates Airlines, vor fi transportați de la aeroport la bordul unui S-Class, ce-i drept, doar de la aeroportul Dubai.
Pentru a aduce faimă noii oferte, Emirates Airlines l-au invitat pe renumitul Jeremy Clarkson să participe la producerea unui spot publicitar, pe care-l puteți admira în clipul video de mai jos. Filmuleţul este extrem de amuzant – este ceea la ce şi te aştepţi de la Jeremy!
0
784
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!