Hyundai lansează versiunea plug-in hybrid pentru Ioniq!

Versiunea plug-in hybrid, care poate fi alimentată de la priză și oferă o autonomie extinsă, față de varianta hybrid, se alătură pe piață celorlalte două versiuni Ioniq!
Hyundai Ioniq este primul model de serie din gama sud-coreenilor care este oferit exclusiv cu propulsie electrificată. Din start, producătorul oferea două versiuni Ioniq, hybrid și pur electrică. Ca și versiunea hybrid, varianta plug-in combină benzinarul de 1.6 litri cu un motor electric, care este mai puternic acum, iar în tandem propulsoarele livrează puțin peste 200 CP. Motorul pe benzină este cuplat la cutia robotizată cu dublu ambreiaj și 6 trepte.
Ioniq plug-in hybrid poate fi încărcat de la priză și oferă o autonomie de până la 50 km în regim pur electric, iar cu rezervorul de combustibil plin, Ioniq poate parcurge până la 1,040 km în regim combinat! Hyundai Ioniq va fi lansat pe piața americană în cel mai apropiat timp, având un preț de 24,950 dolari pentru echiparea incipientă. Versiunea limitată are un preț în SUA de 28,300 dolari. Mai târziu Hyundai Ioniq plug-in hybrid va fi lansat și pe celelalte piețe.
0
3,433
GALERIE FOTO (34 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!