Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Lorinser oferă actualizări discrete pentru noul Mercedes-Benz S-Class facelift!

Mercedes-Benz S-Class a primit un facelift la mijloc de carieră, care a fost prezentat în luna aprilie al acestui an la Salonul Auto de la Shanghai. Nava amiral al germanilor a primit blocuri optice şi bare de protecţie noi şi a beneficiat de un set de îmbunătăţiri a substratului tehnic şi a tehnologiilor la bord, actualizări ce l-au apropiat şi mai mult de perfecţiune.
Pentru cei ce-şi doresc, însă, un sedan de excepţie dar să păstreze, totodată, aspectul somptuos, fără surplus de agresivitate, al acestuia, tunerii de la Lorinser vin cu un pachet de modificări pentru design-ul exterior. Astfel, germanii propun un splitter frontal integrat în bara de protecţie faţă, aripi faţă uşor evazate cu prize de aer integrate, praguri laterale, spoiler pe capacul portbagajului şi o nouă bară de protecţie spate cu un difuzor integrat, iar siglele Mercedes-Benz sunt înlocuite cu cele Lorinser.
La solicitare, elementele exterioare adiţionale, printre care şi blocurile oglinzilor retrovizoare laterale, pot fi executate din fibră de carbon. Designul exterior este condimentat cu noile jante din aliaj de 21 şi 22 inci. Preţul modificărilor nu a fost făcut public.
0
771
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!