Arnold Schwarzenegger a vândut super-car-ul său Bugatti Veyron pentru 2.5 milioane dolari

Actorul și fostul guvernator al statului California Arnold Schwarzenegger este un cunoscut pasionat de automobile. Starul american are în posesia sa mai multe automobile speciale, printre care primul off-roader electric Hummer H1, produs special pentru actor de către compania austriacă Keisel. Hummer-ul starului este pus în mișcare de două motoare electrice, care dezvoltă un total de 490 CP, și poate parcurge distanțe de până la 300 km cu "un singur plin", iar asta având o masă proprie de 3.3 tone. Afară de Hummer, Schwarzenegger are în posesia sa și un Mercedes-Benz G-Class, care este și el complet electric și oferă aceleași performanțe.
Din 2014 până în prezent Schwarzenegger era fericitul posesor al unui Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Super-car-ul este dotat cu un propulsor W16 cu 4 turbocompresoare de 8.0 litri, capabil să dezvolte 1,200 CP și 1,500 Nm cuplu maxim. Veyron Grand Sport Vitesse poate atinge viteza de 100 km/h în 2.6 secunde, iar viteza maximă constituie 410 km/h.
Nu se știe motivul, pentru care Schwarzenegger a decis să despartă de bijuteria sa. La momentul vânzării starul reușit să parcurgă doar 1,600 km cu super-car-ul său, iar pentru a intra în posesia acestuia dealerul de automobile luxoase din SUA Obi Okeke a trebuit să scoată din "buzunar" 2.5 milioane dolari. Automobilul starului va fi ulterior revândut.
0
2,653
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!