Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Aşa va arăta viitoarea generaţie KIA Cerato/Forte

De obicei, termenul de producţie a unui model până la lansarea noii generaţii, în industria auto, constituie, cu mici abateri şi excepţii, circa 7 ani. Actuala generaţie KIA Cerato, cunoscută pe alte pieţe sub denumirea Forte şi K3, a fost lansată în 2013, iar după doar 5 ani de producţie modelul a reuşit să se demodeze simţitor. Pe fundalul concurenţilor Cerato arată învechit şi nu oferă acel nivel de echipare cu care ne obişnuiesc astăzi producătorii auto, fiind, poate, un mai atrăgător doar datorită preţului ceva mai scăzut, faţă de concurenţi. Nu a ajutat nici facelift-ul de la mijloc de carieră prezentat cu un an mai devreme – Cerato s-a bucurat de un design nou al părţii frontale, însă habitaclul şi dotările au rămas la fel de plictisitoare.
Noua generaţie Cerato/Forte vrea să schimbe în esenţă lucrurile! Producătorul sud-coreean a publicat primele schiţe cu viitorul sedan, care va fi prezentat în curând. Noul model are o siluetă inspirată de la Stinger, cu montanţii faţă mutaţi mai în spate, iar designul părţii frontale noul Cerato îl împarte cu viitorul KIA cee’d, designul căruia a fost deconspirat în spaţiul web mai devreme. Posteriorul a fost proiectat în conformitate cu tendinţele stilistice actuale ale mărcii coreene, cu blocuri optice unite între ele cu un element din plastic de culoare roşie.
La interior Cerato va cunoaşte o adevărată revoluţie. Habitaclul plictisitor va fi înlocuit cu unul nou, inspirat de la noua generaţie Hyundai i30, care să corespundă modei actuale, cu linii ascuţite şi cu un ecran al sistemului multimedia în forma unei tablete.
Noua generaţie al sedanului coreean va debuta săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Detroit sub denumirea KIA Forte.
0
455
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!