Ho ho ho! Aşa ar putea arăta viitoarele camioane din spoturile publicitare de Crăciun Coca-Cola!

Renumitul spot publicitar de Crăciun marcă Coca-Cola a apărut pe micile ecrane pentru prima dată cu peste 20 ani în urmă, în 1995! În prezent sunt difuzate diverse replici a clipului video original, unde tot sunt prezente camioanele Caravanei de Crăciun. Deşi sunt difuzate mai rar, aceste spoturi publicitare, cu siguranţă ne creează o atmosferă de sărbători deosebită.
Tehnologiile şi, în special, cele din industria auto progresează cu paşi enormi în timp. În viitorul apropiat pe drumurile publice vor fi lansate modele electrice de serie cu o autonomie extinsă, care vor fi urmate de automobile cu pilot automat, iar mai apoi, de ce nu, şi automobile zburătoare, iar designerul Slava Bondarenko şi-a imaginat cum ar putea arăta faimoasele camioane a Caravanei de Crăciun Coca-Cola peste 1000 ani cu reprezentarea grafică "Happy New Year 3018"! Camionul a primit un design retro-futurist, este zburător şi nu este exclus că viitoarele camioane ar putea avea un asemenea design!

Mai jos, pentru a vă trezi amintiri frumoase şi dispoziţia sărbătorilor de iarnă, vă invităm să urmăriţi spotul publicitar original al Caravanei de Crăciun Coca-Cola. La mulţi ani, dragi cititori!
0
2,536
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!