Honda va prezenta versiunea actualizată HR-V

Crossover-ul compact Honda HR-V, care este cunoscut în Japonia sub denumirea Vezel, se află, într-o oarecare măsură, la a doua generație. Primul crossover cu această denumire a fost produs din 1998 și a părăsit banda rulantă în 2006. După o pauză de aproape 10 ani, niponii au prezentat al doilea crossover HR-V, care a primit un design cu totul diferit. Peste aproape 3 ani de producție, niponii vor prezenta versiunea actualizată a crossover-ului în Japonia.
Producătorul a publicat doar o imagine cu HR-V facelift și recunoaște, că crossover-ul nu va suferi o revoluție în materie de design sau la substratul tehnic. Totuși, HR-V va avea o parte frontală absolut nouă, cu blocuri optice, bară de protecție și grilă a radiatorului noi, primind un design mai apropiat fratelui mai mare Honda CR-V.

Versiunea actualizată a crossover-ului se va bucura de sistemul Honda Sensing inclus în echiparea de bază. Substratul tehnic, cel mai probabil, va rămâne neschimbat. Pe lângă versiunile pe benzină, HR-V poate avea propulsie hibridă, ce combină un benzinar aspirat natural de 1.5 litri, cu 132 CP și 156 Nm la activ, și un motor electric de 30 CP și 156 Nm. Această versiune vine doar cu tracțiune pe puntea față, deși pentru celelalte versiuni, opțional, este disponibilă tracțiunea integrală.
0
2,588
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!