Infiniti Q Inspiration Concept este primul model elaborat de fostul şef-designer BMW pentru marca niponă

Niponii au dezvăluit modelul Q Inspiration Concept, care va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit la 15 ianuarie. Conceptul nu va avea o versiune de serie în viitor, dar prefaţează designul viitoarelor modele nipone elaborat de noul şef-designer Infiniti Karim Habib.
Conceptul are o siluetă de coupe cu 4 uşi, iar posteriorul este dominat de blocurile optice de tip LED unite între ele şi două prize de aer imense integrate în bara de protecţie spate.
Karim Habib are un portofoliu de excepţie în industria auto. El a lucrat la designul modelelor Mercedes-Benz şi a fost şef-designer a mărcii BMW, iar printre lucrările sale se remarcă conceptul BMW The Next 100 Years, Seria 5 E60, Seria 6 Gran Coupe şi designul precedentei generaţii BMW Seria 7 F01. În ianuarie 2017 Karim Habib a lăsat postul de şef-designer BMW, după ce a fost înlocuit de Joseph Kaban, fostul şef-designer Skoda. Din iulie 2017 Habib a preluat postul de şef-designer al mărcii Infiniti, iar conceptul Q Inspiration este chiar primul model elaborat de către acesta.
0
2,774
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!