Jeep a prezentat noua versiune specială Grand Cherokee S

Compania Jeep lansează pentru clienții europeni o nouă versiune a SUV-ului Grand Cherokee S. Afară de modificările substratului tehnic, noua versiune diferă de cele de serie prin culoarea specială neagră care va fi și unica pentru SUV-ul modificat.
Culoarea neagră domină și pe elementele exterioare: grila radiatorului, inserțiile de pe barele de protecție și jantele din aliaj de 20 inch cu design special. Versiunea include și geamuri umbrite și țevi de eșapament duble.

Standard Grand Cherokee S va fi echipat cu sistemul de infotainment cu un ecran tactil de 8.4 inch cu conexiuni Apple CarPlay și Android Auto, sistem audio Alpine de 506 W, acoperiș panoramic și scaune cu încălzire și ventilare. La interior se găsesc materiale precum pielea Nappa, aluminiu și inserții din lemn.
Versiunea specială se bucură de o suspensie sport și sistemul de tracțiune integrală full-time Quadra-Drive II. Sub capota Jeep Grand Cherokee S, la alegere, pot fi instalate unul dintre cele trei motoare: unitatea turbodiesel de bază, benzinarul V6 aspirat natural de 3.6 litri și unitatea de top V8 HEMI de 5.7 litri cu 356 CP la activ. Toate motoarele se cuplează la cutia automată cu 8 rapoarte. Prețurile versiunii speciale nu au fost anunțate deocamdată.
0
2,503
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!