Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Viitorul Subaru WRX STI este prefaţat de conceptul Viziv Performance STI

În Japonia a fost prezentat noul concept Subaru Viziv Performance STI, care prefaţează viitoarea generaţie a modelului de performanţă WRX STI.
Designul noului concept este foarte apropiat de cel al conceptului debutat mai devreme, care prezenta viitoarele trăsături stilistice a noii generaţii WRX. Versiunea de performanţă diferă de cea standard cu elemente exterioare menite să accentuieze şi mai mult sportivitatea modelului. Conceptul se bucură de bare de protecţie noi şi praguri laterale evazate cu elemente din fibră de carbon şi cu accente de culoare roşie. La posterior spoilerul micuţ, prezent pe conceptul anterior, a cedat locul unui spoiler enorm cu inscripţii STI. Neatinse au rămas inserţiile din fibră de carbon pe arcurile laterale şi incizia de aer de pe capotă, care a devenit legendară pentru modelele Subaru.
Conceptele precedente şi modelele de serie ulterioare Subaru arată că producătorul nipon obişnuieşte să prezinte concepte apropiate la maxim de modelele de serie. De curând, într-un interviu pentru Autocar, designerul-şef al mărcii nipone, Mamoru Ishii, a confirmat, că viitoarele Subaru WRX şi WRX STI, care vor fi lansate până în 2020, vor avea un design foarte apropiat conceptelor, dat fiind faptul, că conceptul Viziv a fost întâlnit foarte cald de public.
0
448
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!