BMW va permite clienților săi returnarea modelelor cu propulsoare diesel gratis, dacă acestea vor fi interzise!

După ce acum câteva săptămâni Tribunalul Administrativ Federal din Germania a permis autorităților municipale să impună interdicții de circulație automobilelor cu propulsoare diesel, BMW vine cu o soluție pentru clienții săi, care ar putea fi afectați de aceste restricții în viitor.
Astfel, bavarezii vor permite clienților săi, care au optat pentru un BMW cu propulsor diesel să returneze companiei automobilul procurat în leasing, în cazul în care domniciliul sau locul de muncă al acestora se află într-un oraș sau într-o rază de 100 km de la orașul în care au fost impuse interdicții circulației automobilelor cu acest tip de motor. Programul a primit denumirea "Diesel Return Promise" și a fost pus în aplicare începând cu data de 15 martie curent în Germania.
În cazul interdicției de circulație, clienții vor putea schimba modelele sale diesel cu unele noi, pe benzină, electrice sau cu propulsie hibridă. Nici schimbul, însă, nu este obligatoriu, iar clientul va putea doar să returneze automobilul procurat, fără a fi nevoie să aleagă un alt model BMW. Noul program completează programul deja pus în aplicare mai devreme, conform căruia clienții pot duce la buy-back un model diesel, ce corespunde standardului ecologic Euro 4 sau mai vechi, primind un bonus de 2,000 euro pentru achiziția unui model hibrid, electric, sau oricare alt model ce corespunde standardului Euro 6.
0
2,127
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!