GENEVA 2018 LIVE: Audi A7 Sportback se prezintă în Elveția

6 Martie 2018, 16:18
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
Premiera coupe-ului german cu 4 uși a avut loc în luna octombrie al anului trecut, iar astăzi noul Audi A7 Sportback este prezentat la Salonul Auto de la Geneva, unde toți doritorii pot face cunoștință cu noul model mai de aproape.
La o primă vedere noul model repetă aproape în totalitate silueta predecesorului, însă toate elementele caroseriei și interiorul sunt noi. În dotările de top blocurile optice față vin cu tehnologia HD Matrix LED Laser. Luminile de zi față sunt prezentate de 12 segmente verticale, pe când la posterior pentru fiecare bloc optic sunt prevăzute câte 13 segmente LED. În capacul portbagajului este integrat un spoiler activ, care este acționat automat la viteze de peste 120 km/h pentru a crea o forță de apăsare mai accentuată.
Interiorul este dominat de 3 ecrane, unul de 12.3 inch pentru planșa de bord digitală, unul tactil al sistemului multimedia de 10.1 inch și un alt ecran pentru comenzile sistemului de climatizare de 8.6 inch. Noul Audi A7 Sportback poate fi echipat cu sistemul Audi AI de condus semi-autonom, care include sistemul de parcare automatizată și este echipat cu 12 senzori ultrasonici, scaner laser, 5 radare și 5 camere de supraveghere. Siguranța este asigurată de tocmai 39 sisteme inteligente. Pentru versiunile de top este prevăzută suspensia pneumatică și sistemul de virare a roților spate, care pot fi întoarse la un unghi de până la 5 grade. La viteze urbane roțile spate virează în direcția opusă celor din față, pe când la viteze extra-urbane în acceași direcție, asigurând o stabilitate mai bună.
Noul Audi A7 Sportback este disponibil în motorizarea 55 TFSI, cu unitatea turboaspirată pe benzină 3.0 V6 TFSI cu 340 CP și 500 Nm la activ. Acest A7 este un mild-hybrid cu sistem electric de 48 volți și este capabil să recupereze 12 kW în timpul frânării, la viteze între 55 și 160 km/h sistemul inteligent poate opri complet motorul cu combustie internă, iar datorită acestui fapt coupe-ul poate indica un consum de doar 6.8 litri la 100 km.
0
2,402
GALERIE FOTO (29 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!