Skoda începe anul 2018 cu vânzări record în Moldova

După ce a încheiat anul 2017 cu rezultate de invidiat, Skoda a început anul 2018 cu cifre record în ţara noastră. Lunile ianuarie şi februarie s-au dovedit a fi foarte prolifice pentru vânzările mărcii cehe în Moldova, în numai două luni Skoda reuşind să vândă deja 128 de automobile, în creştere cu tocmai 64% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2017!
Octavia şi Fabia au fost cele mai vândute modele Skoda în Moldova în aceste două luni, cu câte 40 de unităţi vândute, urmate de Kodiaq şi Superb, cu 19 unităţi şi, respectiv, 16 unităţi. De asemenea, au fost livrate şi primele exemplare ale SUV-ului mai compact Skoda Karoq, dar cererea la nivel global pentru acest model este atât de mare, încât cele două uzine abia de reuşesc să ţină pasul cu producţia lui.
De altfel, şi la nivel global Skoda înregistrează record după record în materie de vânzări, producţie şi profit. Anul 2017 a fost cel mai bun din istoria companiei, cu peste 1 milion 200 mii automobile livrate, iar profitul operaţional a crescut cu tocmai 34.6%! Lunile ianuarie şi februarie 2018 au continuat să marcheze recorduri, fiind cele mai bune ianuarie şi februarie din toată istoria companiei, cu aproape 200 de mii de unităţi vândute în primele două luni ale acestui an.
1
2,979
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!