Coupe-ul hibrid Polestar 1 a fost testat după cercul polar fără sisteme de stabilitate incluse (Video)

Prototipul primului model al noului brand comun Polestar al celor de la Volvo şi Geely a fost testat în condiţii dure în Suedia după cercul polar. Testele au avut loc pe un poligon special amenajat, iar temperatura aerului în regiunea respectivă atingea minime de -25 grade Celsius!
Pentru a setări perfecte a direcţiei şi suspensiei specialiştii Polestar au deconectat pe coupe-urile de teste toate sistemele de stabilitate şi asistenţă a şoferului, iar pe unele porţiuni coupe-ul atingea viteze de până la 200 km/h… pe zăpadă! Piloţii au supus testării amortizoarele, arcurile şi stabilizatoarele pentru precizie maximă în timpul condusului la viteze extreme chiar şi pe suprafeţe cu aderenţă redusă.
Polestar 1 şi-a făcut debutul în Europa la Salonul Auto de la Geneva la începutul lunii martie al acestui an. Construit pe platforma modulară SPA al celor de la Volvo, comună cu SUV-urile XC90 şi XC60, dar şi sedanurile şi break-urile S90/V90 şi V60, Polestar 1 este compus în mărime de până la 50% din elemente originale. Coupe-urile vor avea propulsie hibridă, ce combină benzinarul turboaspirat de 2.0 litri de origine Volvo şi două motoare electrice, ce în tandem dezvoltă o putere spectaculoasă de 600 CP şi 1,000 Nm. Tracţiunea este una integrală, benzinarul acţionând puntea faţă iar cele două motoare electrice puntea spate.
0
2,514
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!