Mitsubishi Pajero pleacă de pe piața germană cu versiunea de adio Final Edition

Reprezentanța germană Mitsubishi a anunțat încheierea vânzărilor off-roaderului Pajero pe piața germană cu versiunea de rămas bun Final Edition. Ediția specială este disponibilă pentru ambele variante de caroserie cu 3 și 5 uși și este produsă într-un număr limitat de 1,000 exemplare.

Pentru varianta cu 3 uși versiunea Final Edition se bazează pe dotarea incipientă a modelului, cu mai multe opționale incluse, precum sistemul de frânare automatizat, cruise-control, scut de protecție a motorului, încălzirea scaunelor și jante din aliaj de 18 inch. Ediția de rămas bun este mai scumpă decât varianta entry-level cu circa 5,000 euro și are un preț de 37 mii euro.
Contrar versiunii cu 3 uși, Mitsubishi Pajero cu 5 uși în varianta Final Edition se bazează pe dotarea de top, fiind mai scumpă cu 2,000 euro decât aceasta – 49 mii euro. Aceasta diferă de versiunile de top anterioare prin jantele de 20 inch cu design special, scut de protecție, blocuri optice umbrite și inserții din aluminiu la interior.

Mitsubishi Pajero Final Edition în ambele versiuni de caroserie are sub capotă unitatea pe motorină de 3.2 litri cu 190 CP la activ. Motorul se cuplează la cutie automată, ce transmite cuplul pe ambele punți.
De menționat că în luna februarie al acestui an, linia de asamblare a modelului Pajero a părăsit ultimul model cu 3 uși. În total, timp de 12 ani au fost produse 252,305 astfel de Pajero, iar ultimul exemplar a fost transmis în dotarea poliției nipone, iar modelele versiunii Final Edition fiind produse ceva mai devreme, iar toate sunt acum disponibile la dealerii germani.

Mitsubishi Pajero de a patra generație a debutat pentru prima dată în 2006. Producția versiunii cu 5 uși va continua încă ceva timp, iar special pentru piața chineză, unde Pajero beneficiază de cea mai mare cerere, off-roader-ul a fost actualizat recent, primind un nou sistem multimedia cu ecran tactil de dimensiuni mai mari.
0
2,597
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!