Dacia Duster se prezintă în versiunea utilitară Fiskal

Dacia a prezentat noua versiune utilitară a SUV-ului Duster la un eveniment special în Austria. Ca şi predecesorul, noul SUV utilitar a primit denumirea Duster Fiskal. Producţia versiunii noii versiuni nu va avea loc la una din uzinele producătorului din Mioveni, iar asta înseamnă că la baza variantei utilitare poate sta SUV-ul în orice nivel de echipare cu oricare motorizare din cele disponibile standard.
Pe pozele oficiale utilitara se prezintă pe baza celei mai accesibile versiuni Duster, fapt, despre care sugerează mânerele portierelor şi capacele oglinzilor retrovizoare laterale realizate din plastic negru nevopsit, dar şi jantele din fier de 16 inch. Totodată SUV-ul este dotat cu sistem de tracţiune integrală, iar anume aceasta va şi deveni punctul forte al lui Duster, când acesta va fi comparat cu varianta utilitară Dokker, prezentă pe piaţă de câţiva ani.
La crearea noii versiuni Duster Fiskal a fost utilizată reţeta bine gândită şi verificată în timp, folosită de majoritatea producătorilor auto, care lansează astfel de versiuni utilitare la un preţ rezonabil. Pentru a reduce costurile de producţie şi, eventual, preţul final al utilitarei, aceasta a suferit modificări minime, dar caracteristice segmentului.
Compartimentul portbagajului este separat de locurile din faţă cu o grilă metalică, iar locul banchetei din spate a fost preluat de o tablă metalică care formează o podea plată pe tot perimetrul compartimentului de încărcare, care măsoară în lungime 1,640 mm şi dispune de 4 fixatoare pentru mărfuri. Portierele spate au rămas funcţionale, însă geamurile laterale de după montanţii centrali au fost înlocuite cu panouri din masă plastică, vopsite în nuanţa caroseriei.
Cum am specificat mai sus, Duster Fiskal poate fi produs pe baza oricărei versiuni şi motorizări Duster disponibile în prezent, iar transformarea acestuia într-un vehicul utilitar impune costuri suplimentare de 1,730 euro în plus pentru fiecare dotare. Preţul include manopera şi certificarea automobilului conform standardelor TÜV.
0
3,464
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!