Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Doar într-o zi pe traseul N30 au fost depistaţi 145 şoferi vitezomani

Inspectoratul Naţional de Patrulare (INP) a publicat rezultatele operaţiunii desfăşurate ieri, 10 mai 2018, pe traseul N30, în vederea depistării şi documentării şoferilor care depăşesc limita de viteză admisă. Conform datelor oferite, peste 140 şoferi au fost sancţionaţi pentru această încălcare.
Operaţiunea s-a desfăşurat pe traseul N30 Anenii Noi – Căuşeni – Ştefan-Vodă – frontiera de stat cu Ucraina şi a avut ca scop prevenirea accidentelor de circulaţie rezultate din cauza depăşirii limitelor de viteză admise. În urma operaţiunii au fost depistaţi şi documentaţi 145 şoferi vitezomani, 40% dintre care au depăşit limita de viteză admisă cu 20-30 km/h, Alte 30% din şoferii documentaţi au depăşit limita de viteză cu 30-40 km/h, iar alţi 20% din şoferi au depăşit viteza cu peste 40 km/h.
Toţi vitezomanii depistaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 6 şi 30 unităţi convenţionale (u.c.), echivalentul a 300 şi, respectiv, 1,500 lei, cu aplicarea a 3 sau 5 puncte de penalizare.

Încălcările au fost fixate de către un automobil-capcană, care în regim on-line expedia informaţiile capturate către echipele de patrulare din preajmă.
0
457
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!