Automobilele Mercedes-Benz vor putea fi achiziţionate pe bază de abonament

Mercedes-Benz lansează un nou serviciu pe bază de abonament, în cadrul căruia la dispoziția clienţilor vor fi puse mai multe modele din gama mărcii germane, care vor putea fi schimbate ulterior la solicitare. Serviciul poartă denumirea Mercedes-Benz Collection, şi este oferit în trei nivele de abonament, fiecare cu un set anumit de modele.
Abonamentul de bază poartă denumirea "Signature". În baza acestuia, clienţii vor putea circula cu modelele Clasei C în caroserie sedan, coupe şi cabriolet, crossover-ul GLC, coupe-ul cu 4 uşi Mercedes-AMG CLA 45 şi roadster-ul SLC. Plata pentru acest abonament va constitui 1,095 dolari lunar. Urmează abonamentul "Reserve" la preţul de 1,595 dolari lunar, ce include modelele abonamentului precedent, dar şi modelele din familia E-Class în toate tipurile de caroserie, precum şi SUV-urile GLE şi GLC în varianta de top AMG. Abonamentul de top poartă denumirea "Premier" şi are un preţ de 2,995 dolari lunar. Acesta include toate modelele enumerate mai sus, şi oferă adiţional nava amiral S-Class şi versiunile de top dezvoltate de AMG. Toate abonamentele mai prevăd o achitare unică pentru activarea contului de 495 dolari.
Clienţii noului serviciu vor putea beneficia de modelele incluse în abonament şi să le schimbe cu altele după propria dorinţă. În cazul solicitării unui alt automobil, cel aflat la moment în folosinţa clientului va fi preluat de un angajat Mercedes-Benz, care va livra, totodată, maşina solicitată. Afară de aceasta, cheltuielile pentru asigurare, deservirea tehnică şi achitarea programului de asistenţă pe şosea sunt suportate de Mercedes-Benz, astfel încât clienţii vor avea de achitat doar abonamentul şi combustibilul.
Iniţial noul serviciu va fi disponibil doar locuitorilor oraşelor americane Nashville, statul Tennessee, şi Philadelphia, statul Pennsylvania. Serviciul vine să concureze direct cu ofertele similare, lansate de producători precum BMW, Cadillac şi Lincoln pe teritoriul SUA.

Anterior, clienţii americani se plângeau de preţuri mult prea exagerate pentru abonamentele oferite de BMW. Oferat celor de la Mercedes-Benz, însă, pare să nu fie mai accesibilă decât cea propusă de BMW, preţurile pentru serviciile bavarezilor le puteţi vedea aici.
0
2,387
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!