Designerul-şef Rolls-Royce Giles Taylor părăseşte grăbit compania britanică

Rolls-Royce a emis un comunicat, în care anunţă plecarea imediată a designerului-şef Giles Taylor din compania britanică şi concernul BMW Group. Motivul plecării este unul de ordin personal, cu scopul de a "identifica interese alternative de afacere".
Giles Taylor a venit în compania Rolls-Royce în 2011, după ce a plecat de la jaguar. În 2012 britanicul a preluat fotoliul de designer-şef, ca succesorul lui Ian Cameron. Timp de 6 ani de activitate Taylor a stat la baza creării mai multor modele britanice, printre care conceptul futurist Rolls-Royce Vision Next 100, noua generaţie Rolls-Royce Ghost, a celui mai scump model din gamă, produs într-un singur exemplar, coupe-ul Sweptail, şi primul SUV în istoria mărcii – noul Cullinan.
Ajuns în fruntea departamentului de design Rolls-Royce, Taylor nu a adus cu sine modificări revoluţionare în design, reuşind, însă, să inspire o prospeţime în aspectul modelelor britanice cu doze bine echilibrate de design modern şi clasic. Într-un interviu pentru TopGear britanicul a declarat că preferă clasicismul şi simplitatea în designul auto şi s-a arătat deranjat de tendinţa tinerilor designeri de a crea proiecte mult prea excentrice cu linii abundente la exterior.

În comunicat nu s-a specificat noul post de muncă a designerului britanic, iar succesorul acestuia va fi numit ulterior.
0
2,063
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!