(VIDEO) O altfel de #EleganzaGT: BMW Seria 6 Gran Turismo explorează împrejurimile lacului Como

Deşi recenta noastră expediţie cu maşini şi motociclete n-a avut distanţe zilnice foarte mari, ea a însemnat oricum un orar destul de strict pentru participanţii ei. Pe parcursul expediţiei, însă, am avut parte şi de o altfel de zi, care presupunea libertatea de a explora împrejurimile, fără deplasări programate spre o anumită destinaţie.
S-a întâmplat în ziua de apogeu de la Concorso d’Eleganza de la Villa d’Este, evenimentul exclusivist de la care v-am relatat despre cele mai savuroase maşini de epocă. În timp ce o parte din maşinile şi motocicletele din coloană plecaseră spre Concorso, un BMW Seria 6 Gran Turismo a pornit să exploreze împrejurimile minunatului Lac Como din Italia într-un mod absolut lejer, savurând atmosfera de Dolce Vita din jurul lacului, dar şi descoperind forme de relief de care n-ai habar că există pe alături dacă priveşti doar orăşelul Como.

Ce-a ieşit din asta? Un video superb, îmbibat de dolce vita italiană, explorată cu o maşină germană, pe care vă invităm să-l vizionaţi chiar înainte de week-end. Iar dacă maşina asta, pe nume BMW Seria 6 Gran Turismo, v-a cucerit deja ireversibil, aflaţi că ea e găseşte şi în showroom-ul celor de la BMW Moldova, într-o motorizare mai accesibilă 620i, dar într-o dotare similară Luxury Line ca şi maşina din acest video de mai jos!
1
2,938
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!