Mercedes-Benz ar fi folosit 5 dispozitive pentru trucarea emisiilor!

Autoritatea Federală de Transport din Germania (KBA) continuă ancheta în mijlocul căreia se află compania Mercedes-Benz, suspectată de folosirea dispozitivelor ilegale pentru trucarea emisiilor. De această dată în presa germană au apărut informaţii alarmante, precum că KBA ar fi descoperit un total de 5 dispozitive ilegale de trişare a emisiilor pe modelele cu motoarea diesel produse de Mercedes-Benz, iar numărul total al automobilelor afectate ar depăşi un milion de exemplare!
Anterior se anunţa, că afectate s-ar face propulsoarele pe motorină de 1.6 litri, instalate sub capota modelelor Mercedes-Benz Vito. Noile informaţii arată, că vizate ar fi şi modelele C-Class şi G-Class, ultimul – de generaţie precedentă.
Deocamdată Daimler refuză să comenteze informaţiile distribuite de presa germană, limitându-se la decalraţia că compania "are o comunicare transparentă cu autorităţile germane". Anterior concernul german a negat că dispozitivele descoperite de KBA ar fi ilegale. Totodată, mai devreme în presa germană au apărut informaţii că Daimler ar putea fi supus să achite o amendă de câte 5,000 euro pentru fiecare automobil dotat cu dispozitive de trişare.
0
1,764
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!