Mitsubishi Eclipse Cross se prezintă în Moldova!

Compania AutoSpace anunţă ziua uşilor deschise şi invită toţi doritorii de a face cunoştinţă cu noul Mitsubishi Eclipse Cross în showroom-ul Mitsubishi pe strada Bucuriei 18a din Chişinău!
Exemplarul expus în showroom-ul din Chişinău este în dotarea Intense şi are un preţ de 26,500 dolari, echivalentul a 443,900 lei. Crossover-ul este propulsat de un benzinar turboaspirat de 1.5 litri, capabil să livreze 150 CP, cuplat la o cutia automată de tip variator stepless. Cu acest nivel de echipare, Mitsubishi Eclipse Cross are incluse opţiuni precum jante din aliaj de 18 inch, senzori de ploaie şi lumină, cameră de marşarier, sistem de climatizare automatizat cu 2 zone, încălzire electrică a scaunelor, volanului şi parbrizului. Afară de aceasta, crossover-ul include un set de sisteme de siguranţă pasivă şi activă, printre care 6 airbag-uri, ABS, EBD, ASC şi Brake Assist.
Preţul de start pentru Mitsubishi Eclipse Cross în ţara noastră constituie 21,500 dolari pentru dotarea Invite, cu acelaşi benzinar de 1.5 litri sub capotă, cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte, ce transmite cuplul pe puntea faţă. Cea de-a doua dotare, Intense, prezentă în showroom-ul din Chişinău în prezent are un preţ de start de 26,500 dolari. Nivelul de echipare de top Ultimate include acelaşi motor sub capotă, cuplat la un variator stepless, şi dispune de tracţiune integrală. Preţul de start al acestei opţiuni constituie 31,000 dolari.
Toţi doritorii de a face cunoştinţă pe viu cu noul crossover nipon sunt aşteptaţi la showroom-ul Mitsubishi de pe strada Bucuriei 18a azi şi mâine, 8 – 9 iunie 2018.
0
4,537
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!